Vážení rodiče / opatrovníci,

Brainobrain je jedním z předních světových institutů dětí pro sebezmocnění. Tento program, který používá staré výpočetní zařízení Abacus, zlepšuje schopnosti mozku u dětí a ulehčuje proces učení.

Účelem Brainobrainu je pomoci dětem dosáhnout celého vývoje mozku. Děti Brainobrain mají větší koncentraci, silnou paměť a získávají lepší výsledky s menším úsilím.

Program Brainobrain pomáhá dětem realizovat svůj plný potenciál a rozvíjet další dovednosti.

Po úspěšném absolvování kurzu může každý rodič vidět zvýšení celkové výkonnosti svého dítěte.

Brainobrain Cz začíná s plánováním rozvrhu na školní rok 2018/2019 a doporučujeme vám a vašemu dítěti / dětem být nedílnou součástí první dětské Akademie pro mentální rozvoj v České republice, která používá pokročilý Abacus.

Náš program Brainobrain se chystá zahájit další vzrušující tříměsíční semestr pro děti od 4 do 14 let. Obsahuje 10 úrovní, přičemž každá úroveň trvá 3 nebo 4 měsíce (záleží na věku dětí). Jedna hodina týdně (120min).

Věříme, že náročné zkušenosti, které vám pomohou vyškolení profesionálové v bezpečném a podporujícím prostředí, mohou pomoci vašim dětem objevit si jejich důvěru a rozvíjet dovednosti pro úspěch.

Brožura Brainobrain Cz je určena k informování o našem programu Brainobrain, který doufáme, že vám pomůže. Cílem Brainobrain Cz je poskytnout nejlepší rozvoj dovedností u dětí, vycvičit děti k použití obou stran jejich mozku.

Jako rodič nebo opatrovník, vaše povzbuzení v měsících vedoucích k kurzu může být klíčem k úspěchu vašeho dítěte v průběhu kurzu.

 

Následující školy jsou k dispozici pro vás:

 

Praha 2 – Vinohrady (Dětské vzdělávací centrum Clever Bee): anglický a ruský jazyk

Praha 4 – Krč (Vícejazyčná mateřská školka a jesle Villa Luna Praha 4): anglický a český jazyk

Praha 8 – Kobylisy (Mezinárodní škola Meridian): anglický jazyk

 

S pozdravem,

Brainobrain Czech s.r.o.

Mobile +420 733 400 437
info@brainobrain.cz

www.brainobrain.cz